Stokerij Harich (Zaanshine)

 Harichsterdyk 62

8571 RM Harich

Rondleiding met ambachtelijke Nederlandse en Amerikaanse proeverij

Eigenaar en stoker Adriaan Keyer neemt u mee in de wereld van het stoken. Tijdens de rondleiding geeft hij u een inzicht in het proces van korrel tot borrel, met als afsluiter een proeverij van een Nederlandse Whisky, een Amerikaanse Whisky en een Mystery guest, die hij op ambachtelijke wijze gestookt heeft.

 

Locatie: Stokerij Harich (Zaanshine)

Datum: Woensdag 28 januari 2026

Tijd: 12-13:30 uur, 14-15:30 uur en 16-17:30 uur

Maximaal aantal personen: 6 per sessie

Prijs per ticket: 25 euro

Food en whisky pairing met bites



Sluit aan bij een food pairing bites bij de ambachtelijke Nederlandse, Amerikaanse Whisky en Mystery guest van Zaanshine.

Mike Julian Keyer, gediplomeerd in de hoogste culinaire vakopleiding in top gastronomie en werkzaam in een sterrenrestaurant, serveert u à la minute food pairing bites, die zijn afgestemd op een Nederlandse Whisky, een Amerikaanse Whisky en een Mystry guest van Zaanshine.

 

Locatie: Stokerij Harich (Zaanshine)

Datum: Vrijdag 30 januari 2026

Tijd: 12-13:30 uur, 14-15:30 uur en 16-17:30 uur

Maximaal aantal personen: 6

Prijs per ticket: 25 euro